Politica de confidentialitate MD KOMPASEVENTS

Introducere

S.C. MD KOMPASEVENTS S.R.L. cu sediul social in București, str. Drumul Binelui nr.49, bloc 2, scara 1, etaj 1, apartament 20, avand cod de identificare fiscala 38844856 , denumita in continuare „MD KOMPAS EVENTS”) este operator al datelor personale transmise prin intermediul acestui site. Site-ul este gazduit (hosting provider) de web-serverul kompasevents.ro.

Precizam ca vom solicita și primi informatii, de orice natura, de la copiii sub 16 ani, NUMAI cu acordul părinților sau a tutorelui legal.

MD KOMPASEVENTS se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vom trata toate datele personale furnizate de dvs. ca fiind confidentiale si vom prelucra numai informatiile permise de legislatia aplicabila. Aceasta nota de confidentialitate descrie politicile si practicile MD KOMPASEVENTS  privind colectarea si utilizarea datelor dvs. personale si va stabileste drepturile de confidentialitate.

Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta si, prin urmare, vom actualiza din cand in cand aceasta notificare de confidentialitate pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidentialitate. In ceea ce priveste prelucrarea datelor bazate pe consimtamant (dupa cum este descris mai jos), va vom notifica orice modificare si vom solicita consimtamantul dvs. suplimentar.

Contextul legislativ

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal

Am desemnat un responsabil cu protectia datelor in ceea ce priveste toate aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal, iar dvs. puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. si la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care noi prelucram datele dvs. cu caracter personal.

Date contact responsabil cu protectia datelor :

Nume : DUMITRU ȘOHAN

Funcția: ADMINISTRATOR UNIC

Email :  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cum colectam si folosim (procesam) informatiile dvs. personale

Informatii personale pe care ni le oferiti:

Putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:

informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);

informatiile pe care ni le furnizati la completarea formularelor din site (inclusiv informatiile dvs. de contact);

informatiile pe care ni le furnizati in scopul de a va abona la notificarile prin e-mail (inclusiv numele si adresa dvs. de e-mail);

informatiile pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile sau informatiile care sunt generate in timpul utilizarii acestor servicii (inclusiv calendarul, frecventa si modelul utilizarii serviciilor);

informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti sau trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);

informatiile pe care le furnizati atunci cand achizitionati produsele/serviciile de pe site-ul nostru;

informatiile privind inscrierea la diverse concursuri

opiniile, comentariile etc.

orice alte date personale pe care ati ales sa ni le trimiteti.

Ce se intampla daca nu ne dati datele dvs.

Va puteti bucura de acest site fara a ne furniza datele dvs. personale sau consimtamantul dvs. Puteti chiar sa introduceti numai cantitatea minima de informatii (nume si informatii de contact) in profilul dvs. daca doriti si puteti sa va editati profilul in orice moment. Unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru sa va poata furniza serviciile pe care le-ati achizitionat sau le-ati solicitat si sa va autentificati, astfel incat sa stim ca sunteti dvs. si nu altcineva. Puteti gestiona datele comunicate de dvs. si va puteti retrage oricand acordul pentru comunicarea de marketing (publicitate).

Retineti ca, daca nu ne dati datele dvs., cel mai probabil nu vom putea comunica cu dvs. si sa va furnizam serviciile noastre.

Scopurile utilizarii datelor dvs. cu caracter personal

Datele personale transmise prin intermediul acestui site si datele personale pe care le-am colectat de la dvs. sau de la terti sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate in aceasta Politica de confidentialitate. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in urmatoarele scopuri pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos:

Comunicari, bazate pe interesul legitim al MD KOMPASEVENTS potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca ne-ati contactat prin intermediul acestui site sau in alt mod, va putem procesa numele, datele de contact, locatia si alte informatii pe care ni le-ati furnizat pentru a va putea raspunde la intrebari, pentru a va inscrie la diversele concursuri organizate de noi.

Achizitia de produse/servicii, bazat pe contractul nostru cu dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul GDPR: prin achizitionarea de produse prin intermediul acestui site, sunteti de acord sa deveniti parte la un Contract, ale carui Termeni si conditii vor fi stipulate in contract sau aici.

In acest caz, datele dvs. personale, cum ar fi numele complet, datele de contact, adresa, datele cartii de identitate, detaliile de plata (daca platiti) vor fi prelucrate de catre MD KOMPASEVENTS in urmatoarele scopuri: sa incheiem contractul privind produsul achizitionat de pe site-ul nostru, sa expediem produsul la adresa indicata de dvs., sa incasam pretul produsului achizitionat sau sa pastram informatiile dvs. atunci cand doriti sa returnati produsul achizionat in acord cu Termenii si conditiile contractuale generale;

Marketing si relatii publice, pe baza consimtamantului dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata vizitei, fisierele log, interactiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate, informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul formularului de site sau serviciile achizitionate (valoarea, data, surse de date, note si remarci) pentru a efectua cercetari de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la tendintele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activitati de marketing, pentru a pregati analiza noastra de business, pentru a personaliza serviciile si comunicarile pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi sau a unor produse si servicii similare.

De asemenea, daca sunteti abonatul nostru la newsletter, puteti primi materialele noastre de marketing, va putem procesa datele personale pe care ni le-ati furnizat pentru a distribui materiale promotionale, putem face anunturi despre adaugiri si modificari privind serviciile noastre, putem personaliza acest site si comunicarea noastra de marketing pentru dvs., va putem trimite notificari prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), putem trimite buletine de stiri si revistele noastre de e-mail (ne puteti informa in orice moment daca nu mai sunteti interesat de aceste materiale) sau va putem trimite comunicari de marketing referitoare la activitatea noastra despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.

Securitate, bazata pe interesul legitim al MD KOMPASEVENTS potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al acestui site, putem prelucra datele personale pe care le-ati incarcat, datele colectate automat despre dvs. sau despre dispozitivul dvs., in conformitate cu aceasta notificare de confidentialitate (de exemplu prin cookie-uri, semnalizatoare web) pentru a pastra acest site securizat impotriva fraudei, pentru protejarea drepturilor si intereselor MD KOMPASEVENTS si ale tertilor si pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuala. Mentionam ca aceste informatii pot fi dezvaluite in scopul investigarii sau urmaririi penale.

Dezvaluirea si transferul datelor cu caracter personal

Informatiile pe care le colectam de la dvs. vor fi prelucrate in Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, in functie de scopul prelucrarii. MD KOMPASEVENTS se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs. cu MD KOMPASEVENTS si cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate. MD KOMPASEVENTS minimizeaza riscul pentru drepturile si libertatile dvs., prin faptul ca nu colecteaza sau stocheaza informatii sensibile despre dvs.

In masura permisa de legile aplicabile in materie de protectie a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienti (pentru implicarea in afaceri sau pentru a confirma calitatea inalta a serviciilor noastre), auditori, agentii, autoritati de supraveghere sau alti furnizori de servicii externe pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Vom indica in mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date daca este bine cunoscut in momentul initierii procesarii.

Putem, de asemenea, dezvalui datele dvs. personale:

in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;

pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

Drepturile dvs.

Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem aceste date sau sa incetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor exceptii. De asemenea, ne puteti solicita incetarea utilizarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care va prelucram datele dvs. personale. Cand este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs.- sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise. Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., oricand.

AVERTIZARE! Va rugam sa va exersati cu intelepciune drepturile si sa retineti ca abuzul de drepturi va poate atrage raspunderea.

Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet: http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

Pastrarea datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale sunt stocate de catre kompasevents.ro pe serverele sale.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram bazate pe consimtamantul dvs. vor fi pastrate pentru perioada nelimitata de timp (sau pana cand consimtamantul este revocat), cu exceptia cazului in care cerintele legale aplicabile prevad altfel iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrarii.

Daca nu ne-ati furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre tine (numele complet, datele de contact, referinte si note) pentru statistica si necesitatile de raportare sau in masura justificata pe baza pe un alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim.

Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara in curs sau potentiala; si

pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

Securitatea datelor personale

Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative.

Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs.

Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

Modificari ale politicii privind confidentialitatea

Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autoritatilor de supraveghere se schimba si se imbunatatesc din cand in cand, se asteapta ca aceasta notificare privind confidentialitatea si conditiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat sa fiti constienti de politicile noastre. Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

Site-urile terte parti

Acest site poate include hyperlinkuri si detalii despre site-urile web ale unor terte parti. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.

Despre cookie-uri

Asa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora.

Acest site utilizeaza, de asemenea, cookie-uri. Pentru mai multe detalii privind cookie-urile, va rugam sa accesati Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site

Securitatea site-ului

Nu putem garanta ca transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. In consecinta, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor pe care le transmiteti si intelegeti ca orice informatie pe care o transferati catre MD KOMPASEVENTS se face pe propriul dvs. risc. Cu toate acestea, MD KOMPASEVENTS foloseste masuri de securitate a site-ului in conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile si listele de corespondenta. Aceste masuri includ masuri tehnice, procedurale, de monitorizare si de urmarire destinate sa protejeze datele de folosirea incorecta, accesul neautorizat sau dezvaluirea, pierderea, modificarea sau distrugerea datelor.

Suntem constienti ca pot aparea incidente de utilizare gresita sau incursiuni neautorizate de program, aceasta fiinda aproape fiecare site web, serviciu sau utilizator se intercaleaza. In aceste situatii, obiectivele noastre sunt sa ne miscam repede pentru a izola problema, pentru a asigura sau restabili functionalitatea corespunzatoare si pentru a minimiza neplacerile utilizatorilor nostri. Daca este necesar, MD KOMPASEVENTS va notifica autoritatile competente despre aceste incidente de utilizare incorecta sau incursiune neautorizata in site-ul www.kompasevents.ro.

Intrebari, nelamuriri, reclamatii

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la responsabilul pentru protectia datelor la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Daca doriti sa nu folosim informatiile pe care ni le-ati furnizat, va rugam sa ne trimiteti un e-mail catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu titlul “Nu utilizati datele mele” si numele dvs.

Politica Cookies

Ce este un “cookie”?

Termenul „cookie” se referă la tehnologiile bazate pe principiul stocării şi accesării de informaţii privind terminalul Internet (PC, laptop, tablet, telefon) al utilizatorului.

Fişierele cookie reprezintă fișiere de text care conţin cantităţi mici de informații care sunt preluate în terminalul utilizatorului când acesta vizitează un site web, în măsura în care utilizatorul acceptă folosirea acestor fișiere.

Principala utilitate a fișierelor cookie este aceea de a permite unui website sa recunoască echipamentul unui utilizator. Acestea conțin informații care fac legătura între un utilizator al paginii web şi un webserver (website-ul). Dacă un utilizator accesează acel website din nou, webserverul va citi informația stocată anterior.

Informații generale despre cookie-uri

Informațiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunoștința utilizatorului mai multe detalii despre natura, utilizarea si administrarea fișierelor cookie utilizate pe acest site.

În cazul in care aveți nevoie de mai multe informații şi ele nu se regăsesc în prezenta secțiune, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În cele mai multe cazuri, fișierele cookie nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care aceștia au accesat anumite pagini web.

Durata de viață a acestor fișiere cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care sunt plasate. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune de lucru si nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul, în timp ce altele sunt reținute şi informațiile stocate sunt refolosite de fiecare data când utilizatorul revine pe acel website.

Cu toate acestea, fișierele cookie pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Mai multe informații în legătura cu modalitatea în care puteți dezactiva sau șterge cookies se regăsesc mai jos, in secțiunea “Cum se pot dezactiva sau șterge fișierele cookie?”

Acest website folosește atât fisiere cookie proprii, precum si cookie plasate de terți pentru a furniza utilizatorilor o experiență mult mai buna de navigare pe site si servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecărui utilizator (precum personalizarea anumitor setări, cum ar fi limba in care acesta a vizualizat website-ul nostru).

Ce tipuri de cookie foloseste site-ul nostru

- Fișiere cookie analitice. Acestea ne permit sa aflam numărul de utilizatori ai website-ului nostru şi modul in care aceștia se deplasează pe website atunci când îl folosesc. Acest tip de fesier cookie are rolul de a ne ajuta să imbunătăţim modul în care funcționează website-ul nostru, asigurând, spre exemplu, ca utilizatorii să găsească ușor ceea ce caută. Toate informațiile colectate de acest tip de cookie sunt anonime şi au ca scop ameliorarea funcționării website-ului nostru.

Acest site folosește Google Analytics, care este una dintre cele mai răspândite și de încredere soluții de analiză web pentru a ne ajuta să înțelegem modul în care utilizați site-ul și modalitățile prin care putem îmbunătăți experiența dumneavoastră. Aceste cookie-uri pot urmări unele lucruri, cum ar fi cât de mult timp petreceți pe site-ul respectiv și paginile pe care le vizitați, astfel încât să putem continua să producem conținut de calitate. Pentru mai multe informații despre cookie-urile Google Analytics, consultați pagina oficială Google Analytics. Elementele de analiză terțe sunt folosite pentru a urmări și măsura utilizarea acestui site pentru a putea continua să producem conținut interesant.

- Fisiere cookie funcționale. Acestea sunt folosite pentru recunoașterea utilizatorilor atunci când aceștia vizitează website-ul nostru şi ne permit personalizarea conținutului website-ului pentru a facilita navigarea utilizatorilor şi prin care să reținem preferințele acestora. Toate informațiile colectate de aceste fișiere cookie au ca scop ameliorarea experienței utilizatorilor in folosirea website-ului.

Cum se pot dezactiva sau șterge fisierele cookie?

Utilizatorii pot dezactiva fișierele cookie activând din browser opțiunea care permite refuzul setărilor tuturor sau anumitor fișiere cookie.

Utilizatorul are posibilitatea de a seta opțiunile browserului terminalului sau pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume.

Setarile care ofera posibilitatea dezactivarii/stergerii fisierelor cookie se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferințe" al browserului terminalului Internet al utilizatorilor. Concret, pentru a modifica opțiunile fisierelor cookie ale website-ului, utilizatorul poate accesa meniul „Options” („Optiuni”) sau pe cel „Preferences” („Preferințe”) al browser-ului.

Pentru a înțelege aceste setari, următoarele linkuri pot fi folositoare. Altfel, utilizatorii pot folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Securitate si probleme legate de confidențialitate

În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate şi ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Utilizatorul trebuie să se asigure ca browserul este mereu updatat. Multe dintre atacurile informatice bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor. Cu o înțelegere clară a modului de operare a cookie şi a beneficiilor pe care acestea le aduc, puteți lua masurile necesare de securitate astel încât utilizatorii să poată naviga cu încredere pe Internet.”

Mai multe informații despre cookie-uri puteți găsi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

Notificare privind protectia datelor 

cu caracter personal

1. PRECIZARI GENERALE

MD KOMPASEVENTS S.R.L. este Operator de date cu caracter personal si isi exercita aceasta calitate in conformitate cu legea 677/2001 si cu Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Aceasta notificare explica modalitatea in care MD KOMPASEVENTS S.R.L. proceseaza datele cu caracter personal ale cetateanului, cum o efectueaza si in ce scopuri.

2. CONTEXTUL LEGISLATIV

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

3. CUM COLECTAM SI PROCESAM INFORMATIILE DVS. PERSONALE

3.1. Informatii personale pe care ni le oferiti:

Putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:

– informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);

– informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti sau trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);

– orice alte date personale pe care ati ales sa ni le trimiteti.

3.2. Scopurile utilizarii datelor dvs. cu caracter personal

Datele personale transmise prin intermediul acestui site si datele personale pe care le-am colectat de la dvs. sau de la terti sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in scopul executarii unei sarcini care serveşte unui interes public local, privind:

– Serviciile sociale pentru protecţia copilului, a persoanelor vârstnice, a familiei şi a altor persoane sau grupuri aflate în nevoie social: Sănătatea; Cultura; Tineretul; Sportul; Situaţiile de urgenţă; Protecţia şi refacerea mediului;

4. LEGALITATEA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea este legală, conform prevederilor art. 6 din Regulamentul nr. 679/2016, numai dacă şi în măsura în care se aplică cel puţin una dintre următoarele condiţii:

– persoana vizată şi-a dat consimţământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice;

– prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract;

– prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligaţii legale care îi revine operatorului;

– prelucrarea este necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice;

– prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public sau care rezultă din exercitarea autorităţii publice cu care este învestit operatorul

5. DEZVALUIREA SI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Asociația Comunelor din România se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs. cu institutia noastra si cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate.

In masura permisa de legile aplicabile in materie de protectie a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor parteneri, auditori, agentii, autoritati de supraveghere sau alti furnizori de servicii externe pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Vom indica in mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date daca este bine cunoscut in momentul initierii procesarii.

Putem, de asemenea, dezvalui datele dvs. personale:

– in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

– in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;

– pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

6. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

– Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

– Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;

– Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

– Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

– Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

– Dreptul de a depune plângere – poti depune plângere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal. 

7. PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dvs. personale sunt stocate de catre Primărie pe echipamentele proprii.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram, bazate pe consimtamantul dvs. vor fi pastrate pentru perioada nelimitata de timp (sau pana cand consimtamantul este revocat), cu exceptia cazului in care cerintele legale aplicabile prevad altfel iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrarii.

Daca nu ne-ati furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre dvs. (numele complet, datele de contact, referinte si note) pentru statistica si necesitatile de raportare sau in masura justificata pe baza unui alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim.

Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

– in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

– in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara in curs sau potentiala;

– pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

8. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative.

Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs.

Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

9. MODIFICARI ALE POLITICII PRIVIND CONFIDENTIALITATEA

Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autoritatilor de supraveghere se schimba si se imbunatatesc din cand in cand, se asteapta ca aceasta notificare privind confidentialitatea si conditiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat sa fiti constienti de politicile noastre. Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

10. SITE-URILE TERTE PARTI

Acest site poate include hyperlinkuri si detalii despre site-urile web ale unor terte parti. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.

11. COLECTAREA SI STOCAREA ANUMITOR INFORMATII PE SITE

Asa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora.

12. INTREBARI, NELAMURIRI, RECLAMATII

Daca aveti intrebari sau aveti nelamuriri cu privire la confidentialitatea datelor si a informatiilor personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau sa faceti o sesizare cu privire la o posibila incalcare a normelor privind confidențialitatea, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail catre responsabilul pentru protectia datelor la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notificare privind protectia datelor cu caracter personal

1. PRECIZARI GENERALE

MD KOMPASEVENTS S.R.L. este Operator de date cu caracter personal si isi exercita aceasta calitate in conformitate cu legea 677/2001 si cu Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Aceasta notificare explica modalitatea in care MD KOMPASEVENTS S.R.L. proceseaza datele cu caracter personal ale cetateanului, cum o efectueaza si in ce scopuri.

2. CONTEXTUL LEGISLATIV

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

3. CUM COLECTAM SI PROCESAM INFORMATIILE DVS. PERSONALE

3.1. Informatii personale pe care ni le oferiti:

Putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:

– informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);

– informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti sau trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);

– orice alte date personale pe care ati ales sa ni le trimiteti.

3.2. Scopurile utilizarii datelor dvs. cu caracter personal

Datele personale transmise prin intermediul acestui site si datele personale pe care le-am colectat de la dvs. sau de la terti sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in scopul executarii unei sarcini care serveşte unui interes public local, privind:

– Serviciile sociale pentru protecţia copilului, a persoanelor vârstnice, a familiei şi a altor persoane sau grupuri aflate în nevoie social: Sănătatea; Cultura; Tineretul; Sportul; Situaţiile de urgenţă; Protecţia şi refacerea mediului;

4. LEGALITATEA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea este legală, conform prevederilor art. 6 din Regulamentul nr. 679/2016, numai dacă şi în măsura în care se aplică cel puţin una dintre următoarele condiţii:

– persoana vizată şi-a dat consimţământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice;

– prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract;

– prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligaţii legale care îi revine operatorului;

– prelucrarea este necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice;

– prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public sau care rezultă din exercitarea autorităţii publice cu care este învestit operatorul

5. DEZVALUIREA SI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Asociația Comunelor din România se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs. cu institutia noastra si cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate.

In masura permisa de legile aplicabile in materie de protectie a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor parteneri, auditori, agentii, autoritati de supraveghere sau alti furnizori de servicii externe pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Vom indica in mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date daca este bine cunoscut in momentul initierii procesarii.

Putem, de asemenea, dezvalui datele dvs. personale:

– in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

– in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;

– pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

6. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

– Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

– Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;

– Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

– Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

– Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

– Dreptul de a depune plângere – poti depune plângere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal. 

7. PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dvs. personale sunt stocate de catre Primărie pe echipamentele proprii.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram, bazate pe consimtamantul dvs. vor fi pastrate pentru perioada nelimitata de timp (sau pana cand consimtamantul este revocat), cu exceptia cazului in care cerintele legale aplicabile prevad altfel iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrarii.

Daca nu ne-ati furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre dvs. (numele complet, datele de contact, referinte si note) pentru statistica si necesitatile de raportare sau in masura justificata pe baza unui alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim.

Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

– in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

– in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara in curs sau potentiala;

– pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

8. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative.

Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs.

Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

9. MODIFICARI ALE POLITICII PRIVIND CONFIDENTIALITATEA

Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autoritatilor de supraveghere se schimba si se imbunatatesc din cand in cand, se asteapta ca aceasta notificare privind confidentialitatea si conditiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat sa fiti constienti de politicile noastre. Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

10. SITE-URILE TERTE PARTI

Acest site poate include hyperlinkuri si detalii despre site-urile web ale unor terte parti. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.

11. COLECTAREA SI STOCAREA ANUMITOR INFORMATII PE SITE

Asa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora.

12. INTREBARI, NELAMURIRI, RECLAMATII

Daca aveti intrebari sau aveti nelamuriri cu privire la confidentialitatea datelor si a informatiilor personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau sa faceti o sesizare cu privire la o posibila incalcare a normelor privind confidențialitatea, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail catre responsabilul pentru protectia datelor la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Parteneri